Gdańsk
ul. Dębinki 7d/1

58 342 42 90

Godziny otwarcia
od poniedziałku do soboty:
10:00 – 22:00
w niedziele:
10:00 – 20:00

Przystawki

Antipasti

ANTIPASTO ALL’ITALIANA

55,00

Półmisek wędlin i serów, konfitury (3 os.) 350 g

Mix of charcuterie platter with a variety of cheese, jam (3 people)

BRUSCHETTE AL POMODORO

22,00

Grzanki z pomidorami i bazylią 200 g

Bruschette with tomatoes and bazil

COZZE

49,00

Mule w białym winie z czosnkiem i pietruszką 500 g

Mussels in white wine with garlic and parsley

GAMBERI

53,00

Krewetki tygrysie przygotowane w białym winie, maśle i czosnku 250 g

Tiger shrimps served on white wine, garlic, butter

TARTARA DI SALMONE

35,00

Tatar z łososia z awokado i musztardą gorczycową 200 g

Salmon tartare with avocado

CARPACCIO DI MANZO

42,00

Carpaccio z polędwicy wołowej z dodatkiem rukoli, kaparów z płatkami parmezanu skropione sosem balsamicznym 200 g

Beef loin carpaccio served with rucola, capars, parmesan flakes and balsamic sauce

TARTARA DI MANZO

42,00

Tatar z polędwicy wołowej z dodatkiem ogórków piklowanych, pieczarek, żółtka, cebuli i musztardy 200 g

Beef loin carpaccio served with mustard, mushrooms, yolk, unions and pikle

VITELLO TONNATO

37,00

Plastry cielęciny (sous vide) podawane z sosem majonezowym na bazie anchois i kaparów 200 g

Veal` slices (sous vide) served with mayonnaise sauce based on anchovies and capers

FOCACCIA

12,00

Z rozmarynem i oliwą z oliwek 250 g

With rosemary and olive oil

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.