Dania główne

SECONDI PIATTI

PETTO DI POLLO ALLA MILANESE

48,00

Pierś z kurczaka w panierce podana z ziemniakami z pieca w ziołach i mixem zielonych sałat z pomidorkami koktajlowymi 450 g

Coated chicken breast served with baked potatoes with herbs and mix of salads with cherry tomatoes

ANATRA

61,00

Udko z kaczki podawane z gnocchi buraczanymi nadziewanymi ricottą i orzechami oraz karmelizowaną marchewką w sosie mango 400 g

Duck leg served with beetroot gnocchi stuffed with ricotta and nuts and caramelized carrot in mango sauce

AGNELLO

80,00

Jagnięcina pieczona w niskiej temperaturze, podana z mini gnocchi i burakami karmelizowanymi z kremem balsamicznym i miodem, pistacjami i sosem z czerwonego wina 380 g

Roast lamb cooked in low temperature served with tiny gnocchi, carmelised beets in balsamico, roasted pistachio and red wine sauce.

BISTECCA AI FERRI

135,00

Grillowana polędwica wołowa 220 g, ziemniaki pieczone z czosnkiem i natką pietruszki, warzywa sezonowe, sos z czerwonego wina

Grilled beef tenderloin 220 g, small potatoes baked baked with garlic and parsley, seasonal vegetables, red wine sauce

FRUTTI DI MARE PER DUE

140,00

Miska owoców morza dla dwojga 500 g

A bowl of seafood for two

MERLUZZO

65,00

Polędwica z dorsza podawana na duszonym szpinaku z dodatkiem czosnku i pieczonymi ziemniakami 350 g

Cod loin with roast potatoes and spinach and garlic

NASELLO

65,00

Morszczuk podany na risotto z porem, cukinią i prażonymi migdałami 300 g

Hake served on risotto with leek, zucchini and roasted almonds

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.