Pierś z kurczaka w panierce podana z ziemniakami z pieca w ziołach i mixem zielonych sałat z pomidorkami koktajlowymi 450 g
Coated chicken breast served with baked potatoes with herbs and mix of salads with cherry tomatoes
Udko z kaczki podawane z gnocchi buraczanymi nadziewanymi ricottą i orzechami oraz karmelizowaną marchewką w sosie mango 400 g
Duck leg served with beetroot gnocchi stuffed with ricotta and nuts and caramelized carrot in mango sauce
Jagnięcina pieczona w niskiej temperaturze, podana z mini gnocchi i burakami karmelizowanymi z kremem balsamicznym i miodem, pistacjami i sosem z czerwonego wina 380 g
Roast lamb cooked in low temperature served with tiny gnocchi, carmelised beets in balsamico, roasted pistachio and red wine sauce.
Duszony plaster giczy wołowej podawane na risotto szafranowym oraz z cukinią marynowaną w occie winnym białym i szczyptą peperoncino 600 g
Braised slice of beef shank served with saffron risotto and marinated zuchini
Miska owoców morza dla dwojga 500 g
A bowl of seafood for two
Polędwica z dorsza podawana na duszonym szpinaku z dodatkiem czosnku i pieczonymi ziemniakami 350 g
Cod loin with roast potatoes and spinach and garlic
Morszczuk podany na risotto z porem, cukinią i prażonymi migdałami 300 g
Hake served on risotto with leek, zucchini and roasted almonds