Dania główne

SECONDI PIATTI

PETTO DI POLLO ALLA MILANESE

50,00

Pierś z kurczaka w panierce podana z ziemniakami z pieca w ziołach i mixem zielonych sałat z pomidorkami koktajlowymi 450 g

Coated chicken breast served with baked potatoes with herbs and mix of salads with cherry tomatoes

ANATRA

64,00

Udko z kaczki podawane z gnocchi buraczanymi nadziewanymi ricottą i orzechami oraz karmelizowaną marchewką w sosie mango 400 g

Duck leg served with beetroot gnocchi stuffed with ricotta and nuts and caramelized carrot in mango sauce

AGNELLO

86,00

Jagnięcina pieczona w niskiej temperaturze, podana z mini gnocchi i burakami karmelizowanymi z kremem balsamicznym i miodem, pistacjami i sosem z czerwonego wina 380 g

Roast lamb cooked in low temperature served with tiny gnocchi, carmelised beets in balsamico, roasted pistachio and red wine sauce.

OSSOBUCO DI MANZO

139,00

Duszony plaster giczy wołowej podawane na risotto szafranowym oraz z cukinią marynowaną w occie winnym białym i szczyptą peperoncino 600 g

Braised slice of beef shank served with saffron risotto and marinated zuchini

FRUTTI DI MARE PER DUE

145,00

Miska owoców morza dla dwojga 500 g

A bowl of seafood for two

MERLUZZO

67,00

Polędwica z dorsza podawana na duszonym szpinaku z dodatkiem czosnku i pieczonymi ziemniakami 350 g

Cod loin with roast potatoes and spinach and garlic

NASELLO

67,00

Morszczuk podany na risotto z porem, cukinią i prażonymi migdałami 300 g

Hake served on risotto with leek, zucchini and roasted almonds

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.