Przystawki

Antipasti

BRUSCHETTE AL POMODORO

22,00

Grzanki z pomidorami i bazylią 200g

Bruschette with tomatoes and bazil

ANTIPASTO ALL’ITALIANA

55,00

Deska wędlin i serów (3 os.) 500g

Mix of charcuterie platter with a variety of cheese (3 people)

COZZE

39,00

Mule w białym winie z czosnkiem i pietruszką 500g

Mussels in white wine with garlic and parsley

GAMBERI

45,00

Krewetki tygrysie podawane na mleku kokosowym z czosnkiem, świeżą kolendrą, papryczką peperoncino 250g

Tiger shrimps served on coconut milk, garlic, fresh coriander, chilli

CARPACCIO DI MANZO

32,00

Carpaccio z polędwicy wołowej z dodatkiem rukoli, kaparów z płatkami parmezanu, skropione sosem balsamicznym 200g

Beef loin carpaccio served with rucola, capars, parmesan flakes and balsamic sauce

TARTARA DI SALMONE

26,00

Tatar z łososia z kaparami i cebulą 200g

Salmon tartare with capars and onion

VITELLO TONNATO

34,00

Plastry cielęciny (sous vide) podawane z sosem majonezowym na bazie anchois i kaparów 200g

Veal` slices (sous vide) served with mayonnaise sauce based on anchovies and capers

FOCACCIA

12,00

Z rozmarynem i oliwą z oliwek 250g

With rosemary and olive oil

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.