Przystawki

Antipasti

FOCACCIA

9,00

Z rozmarynem i oliwą z oliwek

With rosemary and olive oil

CARPACCIO DI MANZO

32,00

Carpaccio z polędwicy wołowej z dodatkiem rukoli, kaparów z płatkami parmezanu, skropione sosem balsamicznym

Beef loin carpaccio served with rucola, capars, parmesan flakes and balsamic sauce

TARTARA DI SALMONE

26,00

Tatar z łososia z kaparami i cebulą

Salmon tartare with capars and onion

GAMBERI AL BURRO

45,00

Krewetki tygrysie podawane na maśle z suszonymi pomidorami, kaparami, czerwoną cebulą i pietruszką

Tiger shrimps served on butter with red onion, capars and dried tomatoes with parsley

SCAMPI AL WHISKY

32,00

Scampi flambirowane w whisky z czosnkiem i cebulą szalotką

Shrimps flambered in whiskey with garlic and shallots

COZZE

39,00

Mule w białym winie z czosnkiem i pietruszką

Mussels in white wine with garlic and parsley

BRUSCHETTE MISTE

22,00

Trzy rodzaje grzanek

Three kinds of toasts

ANTIPASTO ALL’ITALIANA MINI   

19,00

Półmisek wędlin i serów (1 os.)

Mix of charcuterie platter with a variety of cheese (1 person)

ANTIPASTO ALL’ITALIANA

55,00

Półmistek wędlin i serów (3 os.)

Mix of charcuterie platter with a variety of cheese (3 people)

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.