Przystawki

Antipasti

ANTIPASTO ALL’ITALIANA

55,00

Deska wędlin i serów (3 os.) 500g

Mix of charcuterie platter with a variety of cheese (3 people)

BRUSCHETTE AL POMODORO

25,00

Grzanki z pomidorami i bazylią 200g

Bruschette with tomatoes and bazil

COZZE

42,00

Mule w białym winie z czosnkiem i pietruszką 500g

Mussels in white wine with garlic and parsley

GAMBERI

45,00

Krewetki tygrysie podawane na mleku kokosowym z czosnkiem, świeżą kolendrą, papryczką peperoncino selerem naciowym i świeżą papryką 250g

Tiger shrimps served on coconut milk, garlic, fresh coriander, chilli, celery and fresh paprika

TARTARA DI SALMONE

29,00

Tatar z łososia ze świeżą czerwoną papryką, cebulą,
koperkiem i czarnym sezamem 250g

Salmon tartare with fresh red peppers, onions, dill and black
sesame seeds

CARPACCIO DI MANZO

35,00

Carpaccio z polędwicy wołowej z dodatkiem rukoli, kaparów
z płatkami parmezanu, skropione sosem balsamicznym 200g

Beef loin carpaccio served with rucola, capars, parmesan flakes
and balsamic sauce

VITELLO TONNATO

35,00

Plastry cielęciny (sous vide) podawane z sosem majonezowym na bazie anchois i kaparów 200g

Veal` slices (sous vide) served with mayonnaise sauce based on anchovies and capers

FOCACCIA

12,00

Z rozmarynem i oliwą z oliwek 250g

With rosemary and olive oil

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.