Dania główne

SECONDI PIATTI

PETTO DI POLLO ALLA MILANESE

26,00

Pierś z kurczaka w panierce podana z ziemniakami z pieca w ziołach i mixem sałat z pomidorami 450g

Coated chicken breast served with baked potatoes with herbs and mix of salads with tomatoes

TACCHINO

35,00

Indyk (sous vide) podany na rukoli z parmezanem i ziemniaczanymi kluseczkami skropiony malinowym dressingiem 400g

Turkey (sous vide) served on rucola with parmesan cheese and potato dumplings sprinkled with raspberry dressing

TAGLIATA (SOUS VIDE)

38,00

Polędwiczka wieprzowa (sous vide) podana na sosie pieczeniowym z dodatkiem owoców leśnych i gnocchami 400g

Pork tenderloin (sous vide) served in roast sauce with forest fruits and gnocchi

AGNELLO AI FERRI

58,00

Żeberka jagnięce z grilla podane na sosie pieczeniowym z owoców leśnych z ziemniakami z pieca w ziołach i mixem sałat z pomidorami 500g

Barbecued lamb ribs served on a forest fruit roast sauce with roasted potatoes and mix of salads with tomatoes

BISTECCA AI FERRI

74,00

Stek wołowy podany z ziemniakami z pieca w ziołach i mixem sałat z pomidorami 450g

Grilled beef loin served with roasted potatoes with and mix of salads with tomatoes

TILAPIA

28,00

Tilapia podana z sosem cytrynowo-koperkowym z ziemniakami z pieca w ziołach i caponatą 400g

Tilapa served with lemon-dill sauce with roasted potatoes and caponata

MERLUZZO

35,00

Polędwica z dorsza z sosem szalotkowo-cytrynowym podana z ziemniakami z pieca w ziołach i kalafiorem romanesco 350g

Cod loin with a shallot-lemon sauce served with roast potatoes and romanesco cauliflower

HALIBUT

45,00

Halibut pieczony podany z ziemniakami z pieca w ziołach i caponatą 400g

Baked halibut served with roast potatoes and caponata

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.