Dania główne

SECONDI PIATTI

PETTO DI POLLO ALLA MILANESE

28,00

Pierś z kurczaka w panierce podana z ziemniakami z pieca w ziołach i mixem zielonych sałat z pomidorkami koktajlowymi, cebulą i czarnymi oliwkami 450g

Coated chicken breast served with baked potatoes with herbs and mix of salads with cherry tomatoes onions and black olives

TAGLIATA (SOUS VIDE)

40,00

Polędwiczka wieprzowa (sous vide) podana na sosie śliwkowym z ziemniakami opiekanymi w ziołach z karmelizowanym burakiem 400g

Pork sirloin (sous vide) served on plum sauce with potatoes baked in herbs and caramelized beetroot

AGNELLO AI FERRI

58,00

Żeberka jagnięce w marynacie z estragonu, czosnku i miodu, podane na sosie ostrym-brzoskwiniowym z ziemniakami opiekanymi w ziołach i mixem sałat z pomidorkami, cebulą i czarnymi oliwkami 400g

Lamb ribs in garlic and honey tarragon marinated served on a spicy-peach sauce with potatoes baked in herbs and a mix of lettuces with tomatoes, onions and black olives

BISTECCA AI FERRI

75,00

Stek z rostbef marynowany w oliwie z pieprzem i rozmarynem, podany z ziemniakami opiekanymi w ziołach i sałatką z pomidorów i selera naciowego 450g

Roast beef steak marinated in olive oil with pepper and rosemary served with potatoes baked in herbs and a salad of tomato and celery

MERLUZZO

37,00

Polędwica z dorsza podana na duszonym szpinaku z dodatkiem czosnku, z ziemniakami opiekanymi w ziołach 350g

Cod loin served on stewed spinach with garlic added with potatoes baked in herbs

SALMONE

42,00

Łosoś przyprawiony czerwonym pieprzem pieczony w płatkach migdałowych podany na duszonym porze z kluseczkami ziemniaczanymi duszonymi na maśle 400g

Salmon seasoned with red pepper baked in almond flakes served on a stewed time with potato dumplings stewed in butter

 

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.